Tofu praženica s klobaňou

Budete potrebovať:
– 2 pl oleja
– jarná cibuľka
– 2 stredne veľké šampiňóny
– polovica červenej papriky
– 1 naturálne tofu
– ½ čl kurkumy
– ½ čl čierneho korenia
– 4 pl sójového mlieka/smotany
⅓ pikantnej klobane od @lekarendoma
– ½ čl kala namak soli (pre vajíčkovú chuť) – čierna soľ
– ½ čl červenej papriky

Postup:
Na panvici si opražíme na oleji cibuľku do zlatista, pridáme nakrájané šampiňóny a opečieme asi 2 minútky. Neskôr pridáme najemno nakrájanú papriku, tofu, kurkumu, čierne korenie a sójové mlieko. Všetko spolu povaríme asi 2-3 minútky. Nakoniec pridáme klobaňu pokrájanú na malé kúsky a zamiešame. Pred servírovaním posypeme kala namak soľou a červenou paprikou. Dobrú chuť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *